Dragosf12

Motocicleta

MALAGUTI F 12 LC

Stil de mers

Tranquilo

Ocupatie

Zi nastere

Contact

yim: —
Motociclete

 • Foaie Stunt Motocicleta mea

  Dragosf12 acum 4 ani, 8 luni

  Salutare! Avetti idee de unde pot lua o foaie de 50-60 dinti pentru o yamaha tzr 50 ? Precizez ca foaia are 4 prezoane . Eventual daca puteti sami lasati un nr de tel. De unde pot lua… Multumesc anticipat !

  Login sau inregistreaza-te pentru a adauga un comentariu.

 • Motor Pentru Motocicleta Motocicleta mea

  Dragosf12 acum 5 ani, 4 luni

  Salutare!Am un yamaha tzr 50 si partial e facuta ptr. stunt numai ca nu ma ajuta motorul (fiind de capacitate mica sunt limitat la putere) si nu , nu are rost sa pun foaie mare pe spate ca el oricum are raportul foarte mic la trepte daca mai pun si foaie cu a 1-a nu cred ca o sa depaseasca 10 km/h …..A-s vrea sa va intreb daca aveti idee unde pot gasi motoare eventual de cross (peste 200 cc 4 timpi ) dezmembrari ceva prin bucuresti ….? Multumesc !

  Login sau inregistreaza-te pentru a adauga un comentariu.

 • Yamaha Tzr 50 Motocicleta mea

  Dragosf12 acum 5 ani, 5 luni

  Salutare ! Am o YAMAHA TZR 50 si vreau sa o prepar ptr stunt. Intradevar este o motocicleta mica dar m-am gandit ca exista totusi un avantaj(este mult mai usoara decat una de 600 si o pot controla mai usor mai ales ca sunt incepator in ale stuntului pe motocicleta. Bineinteles cu motorul ei original nu se poate face stunt si m-am gandit sa ii montez un motor mai puternic (in limita spatiului disponibil ) numai ca nu stiu de unde si ce motor s-ar potrivi cu niste modificari nu foarte mari pe cadrul ei . Si o foaie mai mare iarasi nu am idee de unde sa iau (foaia are 4 prezoane). Ideile,parerile sunt bine venite ! Numai bine !

  Login sau inregistreaza-te pentru a adauga un comentariu.

Video


 • Dragosf12 nu are niciun clip adaugat